19/08/2020

Finn Vinther er blevet taget godt imod af Kemi-tech´s kunder.

Interview med Salgs-og servicekonsulent Finn Vinther

Finn Vinther har nu været ansat hos Kemi-tech Aps siden februar og har været under oplæring og med vores konsulenter rundt i landet for at besøge og servicere vores kunder. Finn falder godt ind i teamet og han er bestemt et serviceminded, humoristisk og et meget behageligt menneske med en god portion erfaring i bagagen.

”Hvordan har din karriere set ud inden du kom til Kemi-tech?”

”I ca. 15 år har jeg været ansat hos en pumpe gigant (Grundfos) i Danmark. Her fik jeg en del erfaring indenfor produktion, salg og service. Årene her har givet mig produktionsforståelse og en stor indsigt i forretningsgangen hos en produktionsvirksomhed. Derudover har jeg erfaring som sælger af transportbånd til medicinal- og fødevareindustrien. Jeg har også gjort mine folder som salgschef i træ- og møbelindustrien i et firma hvor salget skulle have et ”boost”. ”

”Hvilken uddannelse har du?”

”Jeg er udlært Automekaniker og har været med til at starte et dækcenter op i Viborg i sin tid”

”Hvordan har din opstart i Kemi-tech været?”

”Jeg føler mig utrolig godt modtaget af alle i firmaet. Konsulenterne har virkelig været gode til

at hjælpe mig og vise hvordan tingene fungerer ude hos kunderne, hvor jeg virkelig også har fået

en super god modtagelse. Alt har været meget professionelt tilrettelagt for mig og jeg føler at jeg har fået de rigtige værktøjer og en god oplæring til at komme i gang med ”den selvstændige køreplan”. Jeg har fået et godt indblik i Kemi-tech´s forretningsgang og værdier og glæder mig til det fremtidige samarbejde. Kemi-tech er et firma hvor der er et stort udviklingspotentiale og jeg ser mig selv her i de næste mange år.”

”Hvilke fritidsinteresser har du?”

”Åhh ja, jeg holder meget af fiskeri og jagt og jeg elsker at sejle, så nu har jeg fået den idé at tage et duelighedsbevis for dernæst at investere i en lille båd til hyggesejlads. Ellers er selskab med familie og venner jo også en stor interesse. Jeg har for øvrigt lige fået en ny titel som Morfar. Det nyder jeg fuldt ud.”

Flere nyheder

02/02/2021
26. JANUAR 2021 – PRESSEMEDDELELSE

Vækst-Invest investerer i Kemi-Tech ApS, en markedsledende virksomhed inden for vandbehandling – med et stort fokus på miljø og miljøvenlige l...

14/01/2021
Kemi-tech byder velkommen til vores 2 nye salgs- og servicekonsulenter.

Åge Thorup kommer til at dække midt- og vestjylland og Klaus Velling kommer til at dække midt- og nordjylland.  Åge og Klaus har begge taget kedelpa...

11/01/2021
ISO : Krone smiley for arbejdsmiljø

Vi har igen opnået at blive recertificeret. De 3 standarder er gældende for udvikling, handel med kemiske produkter, udstyr samt service til vedligeholde...

09/11/2020
COVID-19

Kemi-tech holder åbent. Vores serviceteknikere er stadig klar til servicebesøg og vores produktion er i gang. Forsendelser og levering af varer fortsætter. (...

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS