19/08/2020

Finn Vinther er blevet taget godt imod af Kemi-tech´s kunder.

Interview med Salgs-og servicekonsulent Finn Vinther

Finn Vinther har nu været ansat hos Kemi-tech Aps siden februar og har været under oplæring og med vores konsulenter rundt i landet for at besøge og servicere vores kunder. Finn falder godt ind i teamet og han er bestemt et serviceminded, humoristisk og et meget behageligt menneske med en god portion erfaring i bagagen.

”Hvordan har din karriere set ud inden du kom til Kemi-tech?”

”I ca. 15 år har jeg været ansat hos en pumpe gigant (Grundfos) i Danmark. Her fik jeg en del erfaring indenfor produktion, salg og service. Årene her har givet mig produktionsforståelse og en stor indsigt i forretningsgangen hos en produktionsvirksomhed. Derudover har jeg erfaring som sælger af transportbånd til medicinal- og fødevareindustrien. Jeg har også gjort mine folder som salgschef i træ- og møbelindustrien i et firma hvor salget skulle have et ”boost”. ”

”Hvilken uddannelse har du?”

”Jeg er udlært Automekaniker og har været med til at starte et dækcenter op i Viborg i sin tid”

”Hvordan har din opstart i Kemi-tech været?”

”Jeg føler mig utrolig godt modtaget af alle i firmaet. Konsulenterne har virkelig været gode til

at hjælpe mig og vise hvordan tingene fungerer ude hos kunderne, hvor jeg virkelig også har fået

en super god modtagelse. Alt har været meget professionelt tilrettelagt for mig og jeg føler at jeg har fået de rigtige værktøjer og en god oplæring til at komme i gang med ”den selvstændige køreplan”. Jeg har fået et godt indblik i Kemi-tech´s forretningsgang og værdier og glæder mig til det fremtidige samarbejde. Kemi-tech er et firma hvor der er et stort udviklingspotentiale og jeg ser mig selv her i de næste mange år.”

”Hvilke fritidsinteresser har du?”

”Åhh ja, jeg holder meget af fiskeri og jagt og jeg elsker at sejle, så nu har jeg fået den idé at tage et duelighedsbevis for dernæst at investere i en lille båd til hyggesejlads. Ellers er selskab med familie og venner jo også en stor interesse. Jeg har for øvrigt lige fået en ny titel som Morfar. Det nyder jeg fuldt ud.”

Flere nyheder

13/10/2020
White Rust/ Opstartspassivering!!

Moderne kølekondensatorer i galvaniseret stål kræver ekstra fokus på vandkvaliteten, særligt i de første 8 til 12 uger, hvor det anbefales fra producenten...

07/10/2020
Kåret til Succesvirksomhed af BDO & Spar Nord

Jesper Bay Rasmussen• 2.Erhvervskundechef hos Spar Nord Vejle (HD-FR) | Formand for JCI Vejle i 20201d • Redigeret •  1 dag siden...

24/08/2020
Vi byder velkommen til vores nye praktikant, Martin Jensen, fra Ingeniørhøjskolen i Århus.

Martin er i gang med sit 5. semester af diplomingeniøruddannelsen. Han skal i den kommende periode og frem til januar være en del af Kemi-tech’s udviklings...

19/08/2020
Finn Vinther er blevet taget godt imod af Kemi-tech´s kunder.

Interview med Salgs-og servicekonsulent Finn VintherFinn Vinther har nu været ansat hos Kemi-tech Aps siden februar og har været under oplæring og med...

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS