05/08/2020

Kemi-tech på vej mod en bæredygtigt fremtid

Kemi-tech har i en årrække udviklet og testet på en teknologi til at eliminere brugen af biocider som en del af kølevandsbehandlingen, Biocider er som bekendt miljøskadelige, omkostningstunge og pålagt en del opmærksomhed ift. registreringer, miljøgodkendelser og myndighedsbehandling mv.
Det typiske metode til kølevandsbehandling i dag er: 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt og 2 stk. biocider (hvoraf i hvert fald biociderne altid er miljøskadelige/korrosive mv.)
Vi præsenterer derfor nu en ny og bæredygtig teknologi til behandling af jeres kølevand med kun 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt (dvs. altså uden brug af biocider overhovedet), produktteknologien er ligeledes ufarlig og helt uden klassificering og faremærkninger.
Funktionen er unik: reducerer overfladespændingen, samt en mekanisk funktion der via en bio-katalysator dispergerer og emulgerer slam og biofilm.
Dermed opnås en komplet beskyttelse mod: korrosion, belægninger og biofilm/bakterier/legionella i dit kølesystem, uden brug af miljøskadelige og korrosive produkter.
Bakterie

Flere nyheder

02/02/2021
26. JANUAR 2021 – PRESSEMEDDELELSE

Vækst-Invest investerer i Kemi-Tech ApS, en markedsledende virksomhed inden for vandbehandling – med et stort fokus på miljø og miljøvenlige l...

14/01/2021
Kemi-tech byder velkommen til vores 2 nye salgs- og servicekonsulenter.

Åge Thorup kommer til at dække midt- og vestjylland og Klaus Velling kommer til at dække midt- og nordjylland.  Åge og Klaus har begge taget kedelpa...

11/01/2021
ISO : Krone smiley for arbejdsmiljø

Vi har igen opnået at blive recertificeret. De 3 standarder er gældende for udvikling, handel med kemiske produkter, udstyr samt service til vedligeholde...

09/11/2020
COVID-19

Kemi-tech holder åbent. Vores serviceteknikere er stadig klar til servicebesøg og vores produktion er i gang. Forsendelser og levering af varer fortsætter. (...

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS