05/08/2020

Kemi-tech på vej mod en bæredygtigt fremtid

Kemi-tech har i en årrække udviklet og testet på en teknologi til at eliminere brugen af biocider som en del af kølevandsbehandlingen, Biocider er som bekendt miljøskadelige, omkostningstunge og pålagt en del opmærksomhed ift. registreringer, miljøgodkendelser og myndighedsbehandling mv.
Det typiske metode til kølevandsbehandling i dag er: 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt og 2 stk. biocider (hvoraf i hvert fald biociderne altid er miljøskadelige/korrosive mv.)
Vi præsenterer derfor nu en ny og bæredygtig teknologi til behandling af jeres kølevand med kun 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt (dvs. altså uden brug af biocider overhovedet), produktteknologien er ligeledes ufarlig og helt uden klassificering og faremærkninger.
Funktionen er unik: reducerer overfladespændingen, samt en mekanisk funktion der via en bio-katalysator dispergerer og emulgerer slam og biofilm.
Dermed opnås en komplet beskyttelse mod: korrosion, belægninger og biofilm/bakterier/legionella i dit kølesystem, uden brug af miljøskadelige og korrosive produkter.
Bakterie

Flere nyheder

24/08/2020
Vi byder velkommen til vores nye praktikant, Martin Jensen, fra Ingeniørhøjskolen i Århus.

Martin er i gang med sit 5. semester af diplomingeniøruddannelsen. Han skal i den kommende periode og frem til januar være en del af Kemi-tech’s udviklings...

19/08/2020
Finn Vinther er blevet taget godt imod af Kemi-tech´s kunder.

Interview med Salgs-og servicekonsulent Finn VintherFinn Vinther har nu været ansat hos Kemi-tech Aps siden februar og har været under oplæring og med...

05/08/2020
Kemi-tech på vej mod en bæredygtigt fremtid

Kemi-tech har i en årrække udviklet og testet på en teknologi til at eliminere brugen af biocider som en del af kølevandsbehandlingen, Biocider er som bek...

15/06/2020
Video – Korrosion af kobber & stål i fjernvarmesystemer

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.dk.kemi-tech.eu/wp-content/uploads/2020/06/15-06-2020-NaOH-BW700.mp4"][/video]...

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS