En stabil og pålidelig partner

Fra høje besparelser, servicering af løsninger, lagerførte produkter der kan sendes fra dag til dag, til fokus på miljøet, certificeringer og specialiseret viden. Der er mange grunde til at vælge os som din partner. Læs mere om fordelene ved at arbejde med os i denne sektion.

Besparelser

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag kan opnås store besparelser på udgifterne til vand, strøm, gas/olie, kemikalier, afgifter og vedligehold. Det er i dag ikke nok "kun" at beskytte en kedel og køleinstallation optimalt; det skal samtidig være til det lavest mulige forbrug af ovenstående, altså den bedste beskyttelse til den laveste samlede udgift for virksomheden.

Serviceaftaler

Vi, af alle, kender vigtigheden af en optimal vandbehandlingssituation bestående af højtudviklede beskyttelsesprodukter, energibesparende rådgivning, tilbagevendende opfølgning/hjælp lokalt ude på anlægget. Se mere om hvordan vi kan sikre du får det bedste ud af din løsning, med en serviceaftale.

Lagerfaciliteter

Hos os skal du ikke vente længe på at få dine varer; hverken du eller os er interesseret i, at dine varer kommer længe efter din bestilling. Vi har valgt, at lagerføre alle vore produkter i Danmark og derfor kan vi normalt sende varen samme dag du har bestilt.

Miljø & certificering

Alle Kemi-tech's produkter er udviklet til at yde en energioptimerende indsats hvor de bruges. Det vil sige at produkterne fjerner og forhindrer belægninger, mindsker udledningen fra damp og køle producerende processer. Ligeledes forlænges levetiden på de anlæg, der benytter teknologien.

Netværk af specialister

Kemi-tech samarbejder med et førende europæisk netværk af specialister der alle hver især arbejder målrettet efter specifikke fælles mål.Det tætte samarbejde gør, at vi hver især kan drage fordel af og spare med eget stærkt udviklingslaboratorie. Laboratoriet har egen design/udvikling/test af nye produkter og løsninger, noget der altid har højeste prioritet. Vi kan desuden trække på hinandens viden og erfaring indenfor specialområder hvilket tilsammen gør vores kompetencer unikke.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS