Co2

Alle Kemi-tech’s produkter er udviklet til at yde en energioptimerende indsats hvor de bruges. Det vil sige at produkterne fjerner og forhindrer belægninger, mindsker udledningen fra damp og køle producerende processer. Ligeledes forlænges levetiden på de anlæg, der benytter teknologien.

Disse resultater gør, at vore kunder dermed bidrager mindst muligt til Co2-udledningen, og derfor giver de (sammen med øvrige forbedringer) deres bidrag til aktivt at blive en grønnere virksomhed.
Vi har her i Kemi-tech iværksat projektet: “kortlægning af vores Co2 påvirkning” (direkte og indirekte). Dvs. at vore kunder efter projektafslutning frit kan benytte oplysningerne som led i udarbejdelsen af deres eget Co2-regnskab/miljøregnskab.

Alt sammen et led i en proces, der bevirker at Kemi-tech fremstår som en aktiv arbejdende grøn virksomhed; noget vi fortsat vil fokusere meget på.

environment-certification-img

Certificeringer

Kemi-tech producerer alle produkter efter kravene fra ISO9001:2015, ISO 14001:2015 og DS/OHSAS 18001:2008. Alle produkter er ligeledes forsynet med batch nummer, og referenceprøver gemmes i 12 mdr. fra produktionsdatoen.

Kemi-tech ApS ISO9001:2015 certifikat Kemi-tech ApS ISO14001:2015 certifikat Kemi-tech ApS DS/OHSAS 18001:2008 certifikat

Klik på certifikaterne for PDF versioner.

Hvad vi gør for miljøet:

  • Inddamper/reducerer/renser og genbruger spildevandet fra hele fabrikken
  • 100% af energien brugt til fremstilling af produkter kommer fra solfangere
  • 100% af vandforbruget til produktionen kommer fra renset regnvand/inddampet spildevand.

Alle produkterne i vores vandbehandlingsprogram er designet til mest muligt hensyntagen til vores miljø.

Environment_logos

Ydermere er produkterne hver især designet så de kan benyttes fuldt ud indenfor deres områder. Både de nationale og internationale krav efterleves, f.eks. FDA, Fødevarestyrelsen, GRAS regulativ, krav til 72 timers vagtfri drift mv.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS