Find den rigtige løsning til procesvand i din branche

Specielt fødevare-, bryggeri- og dyrefoder-industrien producerer mange forskellige typer produkter, som forinden er blevet varmebehandlet på den ene eller anden måde.

Fælles for dem alle er, at produkterne er blevet varmebehandlet og derved konserveret, dvs. at pasteuriserings- og steriliserings-systemer er blevet benyttet for at udføre denne opgave. Brugen af vand ved høje temperaturer gør, at problemerne hurtigt bliver visuelle. Hvis ikke vandkvaliteten er helt optimal vil færdigvarerne og produktionsudstyret korrodere og blive belagt med forskellige problemstoffer (primært kalk og fedt, men også bakterielle problemstillinger opleves).

Ovennævnte virksomhedstyper er ofte storforbrugere af vand, og Kemi-tech kan være behjælpelig med at reducere både vandforbrug og kemikalieforbrug. Vi råder over effektive og miljøvenlige produkttyper, som optimalt løser dine problemer.

Vi står til rådighed for din opgave, kontakt os venligst og hør nærmere.

Vores produkt

Orange Line - Autoklavering & Pasteuranlæg

Vi tilbyder:

Produkterne i denne gruppe kan special-designes til en specifik opgave indenfor autoklavering mv.

  • Produkter til en optimal løsning på korrosion, belægninger og bakteriologi på færdigvarer og i produktionsudstyr, kontakt os ligeledes hvis ikke dine færdigvarer fremstår flotte og glansfulde.
  • Vi kan lagerføre produktet således dag til dag levering kan opnås.

Lad os gennemgå din opgave – helt uforpligtende.

Masser af fordele

  • Hvis ikke de produkter vi allerede med flotte resultater har kørende, kan benyttes til din driftssituation så designer vi gerne et nyt produkt til løsning af dine specifikke krav, med respekt for dine krav til: priser, resultater, miljø mv.
  • Miljøvenlige og effektive beskyttelsesprodukter.
  • Nyeste teknologi/viden og et flot resultat.
  • Kemi-tech råder over specialviden på området.
  • Konkurrencedygtige priser.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS