“Det er meget nemmere at holde et system under kontrol, end at få det tilbage under kontrol.” – Investér i udstyr af høj kvalitet

 

Et typisk problem i en kedel eller kølevandsinstallation er ofte dosering, afdræning/bundblæsning samt styringen af disse, der bliver ofte sparet på disse dele, hvilket senere viser sig som en dyr besparelse. For at sikre en optimal behandling af kedel og kølevand bør doseringsmængder og afdræningsmængder / bundblæsningsmængder altid styres henholdsvis fødevandsproportionalt og fast / stabilt og med et til alle tider konstant produktoverskud i vandet. Dette kan sikres ved en investering i korrekt dimensionerede kvalitetsprodukter samt optimal installation og brug af disse, godt udstyr koster lidt mere i anskaffelse, men er hurtigt tjent ind igen.

Kemi-tech tilbyder også:

  1. Blødgøringsanlæg (ionbytning)
  2. Ledningsevnestyret afdræning (kølevand)
  3. Doseringspumper (til alle kemikalietyper)
  4. Filterløsninger (10m3/h-100m3/h)
  5. Test-kit til egenkontrolmålinger (F.eks. til kedelvand og kølevand)

Andre relevante udstyrsdele i høj kvalitet (vandure, ventiler mv.)

Kemi-tech tilbyder ligeledes serviceaftaler i faste intervaller, således skarpt fokus holdes på en optimal vandkvalitet.

Equipment_img

Eksempler på udstyr

Produktnavn

Kommer snart!

Produktnavn

Kommer snart!

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Kemi-tech kan hjælpe dig med vandbehandlingsløsninger? Klik på knappen nedenfor, for at se vores kontaktdetaljer.

KONTAKT OS